Tékozló Homár

Teszkómatek visszatér

2006.04.18. 12:40 | jackyll | Szólj hozzá!

Igazán felesleges siránkozni, hogy megint lehúzott a Tesco, nyilván lehúzott, somlóit legközelebb a cukrászdában próbáljon venni, de hát mindent önökért. A Homár alternatív javaslata hasonló problémák elkerülésére, hogy valaki mást küldjenek vásárolni maguk helyett vagy addig üvöltsenek ügyfélszolgálaton, amíg kihívják a Fókuszt.

Ezt a két fotót az egri teszkóban készítettem. Kitûnõ példája a kettõs árazásnak vagy a vásárlók átverésének. Az elsõ a hûtöpulton lévõ ára a somlói galuskának (672 Ft/kg), a második a csomagolt terméken lévõ ár 716 Ft/kg).

Feltettem a kérdést a cukrászdai pultnál vajon miért van ez így, a válasz az volt, hogy a cukrász elnézte, de semmi kapkodás, hogy ezt most kicseréljük. A különbséget csak nem a cukrász fölözi le? Megjegyezném még, hogy a pult fölött lévõ nagy reklámon is 672 Ft szerepel, de ezt a telefonom gyenge képességei miatt nem tudom bemutatni.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása