Tékozló Homár

Orális szex egy zombiasszonnyal

Trolli/Hot 'n Spicy Taco

2006.04.20. 11:22 | szily | Szólj hozzá!

Ezt már szeretjük! Az illat kapásból kiránt a nyomorult hétköznapokból, minthogy nem szoktunk lépten-nyomon frissen lakkozott pozdorjakoporsókat szagolgatni. Ez a szag bármilyen helyzetben felrázna, de egy édesség szájba vétele aztán igazán bármilyennek számít. Gumicukrot tesztelünk ugyanis, méghozzá csípõset, a Trolli Hot ’n Spicy Tacóját.

A Taco az apró gumihamburger-vonulatba tartozik. Mivel a magyar népesség nincs tacóra szocializálva, a tesztelõk túlnyomó része úgy érezte, mintha orális szexet kéne folytatnia egy három hónapja az anyaföldben érlelõdõ zombiasszonnyal. Minthogy a termék – fiatal olvasóink most lapozzanak tovább, de az igazságot sajnos ki kell mondanunk – olyan megzöldült pinára emlékeztet, aminek démoni méretû csiklója nõtt. Nem rossz, ugye, és ha ehhez hozzávesszük a brutálisan vegyi illatot, illetve azt, hogy ráharapás után, az émelyítõ édes-öklendeztetõs rohamot követõen úgy csíp, mint a rosseb, akkor világos, hogy az értelmetlen édességek kategóriájának egyik ígérete a Hot ’n Spicy. Ami egy drága éjjelnappaliban is csak 50 forint.

Egyetlen értelmes felhasználási formája, ha megkínáljuk vele angolul nem tudó rokonunkat/kollégánkat/kisgyermekünket, majd amikor köpködve ugrál, vagy a földön vonaglik, kioktatjuk arról, hogy ahány nyelven tudsz, annyi ember vagy.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása