Tékozló Homár

Eltûnnek a budapestiek 2050-re?

Rejtélyes eredetû filmfelvétel csobbant a jövõbõl az akváriumunkba. A Budapest 2050 fõcímmel elinduló filmben Duna felett futó üvegcsõben közlekedõ mágnesvasutat, szélerõmûveket, margitszigeti felhõkarcolókat és a Vár mögött emelkedõ, ismeretlen rendeltetésû építményeket azonosítottak futurológusaink.

A változások nagyságából arra következtettünk, már a közeljövõben gyökeres változások indulnak be Fõvárosunkban. Az alapján, hogy jelenleg a legfõbb problémát a kátyúk jelentik, néhány hónapon belül el kell kezdõdnie a beruházásoknak, hogy 2050-re valóban legyen valami a gyaloghídból és gigantikus fém-üveg csodákból. A téridõ-kontinuumban visszacsúszott felvételbõl elsõre így azt a következtetést vontuk le, nagy meglepetés várható már a következõ fõpolgármester-választáson.

További vizsgálat során aztán feltûnt, hogy a felvételen szerepel az a Hõsök terére tervezett üvegpiramis, amelyrõl az Index írt egy éve. Az ezek alapján felállított munkaelméletünk szerint a felvétel inkább az elharapózó Budapest-tervpályázatok egy új eresztésének beharangozója lehet, felvillantva néhány már bedobott ötletet.

Végül azonban felnyitotta bennünk a szemét Nostradamus, és remegve konstatáltuk: a felvételen alig néhány ember látszik, akik tétován bolyonganak a hajdan népes Hõsök terén. Mit jelenthet mindez? Kérjük olvasóinkat, ha van megoldásuk, mielõbb juttassák el azt szerkesztõségi akváriumunkba.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása