Tékozló Homár

Megdugtad a feleségem?-játék házi sokkolóval

Shocking Lie Detector

2006.05.10. 13:56 | szily | Szólj hozzá!
Kéjesen tervezzük a házibulit, ahol bevetjük ezt a potom 44 ausztrál dollárért megrendelhetõ, ígéretes játékot. A készülék lényege, hogy egyfajta hazugságvizsgáló, ami – ha kamuzáson kapja a kezét beledugó delikvenst – az illetõt jól megüti árammal. Ez egy lehetséges gyenge pontja az egyébként nagyon jól hangzó fejlesztésnek: ha nem elég erõs az áramütés, oda az igazi feszültség.

A házi hazugságvizsgáló a reklámszöveg szerint a féligazságokra is érzékeny: ötfokozatú skálán értékeli a hazugság mértékét és minél nagyobb a kamu, annál nagyobb az elektrosokk. A cucc társasjáték: a gépet körbe kell adni és minden játékos egy kényes kérdést tesz fel a soron következõnek. Hahaha.

A menet elején az áldozat beleteszi a kezét a gépbe, resetel, megnyomja az analyser gombot, mire a szerkentyû csinál valami áltudományosat., aztán jön három egyszerû bemelegítõ kérdés, amire tuti igaz választ adunk, majd indulhat a sokkolás. Még hülyébb találmány az elektrosokkoló orosz rulett.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása