Tékozló Homár

Béemvésnek nem érdemes beszólni

2006.05.16. 00:01 | jackyll | Szólj hozzá!

Tegnapi gyalosalázós történetünkre reagálva küldte be iop az õ változatát, ami legalább két fokkal korhatárosabb.

Olvasgattam a Gyalogosok vs autósok írásokat. Arra biztatjátok benne az embereket hogy igenis álljunk ki magunkért, szóljunk be! Sajnos van ehhez kapcsolódóan egy elég negatív történetem. Éjfél körül egy barátommal elindultunk egy szórakozóhelyre sétálva a nagykörúton a Blaha felé. A körút és a Dohány utca találkozásánál van egy zebra, arra tartottunk. Ha jól emléxem ott egyszerre van zöld jelzés a gyalogosnak és a körútról jobbra kanyarodó autósnak. Elõttünk egy 20 év körüli pár haladt, a fiatalember igen jó hangulatban volt bizonyára alaposan melegített az esti bulira. Haladtak át a zebrán zöld jelzésre amikor jött egy sötét bmw a körút felõl és nemnagyon akarta megvárni amig átérnek, amit a fiatalemberünk egy hangos "kurva anyádé nem tudsz lassítani" felkiáltással nyugtázott. A bmw erre megállt az út közepén.

A sofõr kiszállt, fekete hosszú ballonkabátban volt kopaszosan izmosan nézett ki, ahogy kell. Nemszólt egy szót se, elkapta a fiatalember grabancát és egy fegyvert nyomott a torkához. Nekem pisztolynak tünt. Eközben az anyósülésrõl a másik szintén nagydarab fickó kiszállt, teljesen nyugodtan odasétált a csomagtartóhoz, kinyitotta és kivett belõle legalább egy méteres hatalmas baltát, és elindult õ is rendet tenni.

Mindez eléggé pánik helyzet volt számomra, azthittem mindjárt lövéseket fogok hallani... legszivesebben kámforrá váltam volna. A fiatalembert térdre kényszeritették... és azt kiabálták hogy "elvágom a torkodat!"... tehát mégsem pisztoly volt a nyakán hanem kés... ami egyáltalán nem nyugtatott meg. Aki a környéken volt járókelõ az mind igyekezett eltünni, amit azthiszem meglehet érteni. Én sem néztem végig mi lesz, de azt még láttam hogy a srácot alázzák a barátnõje elõtt hogy térdelve kuszva kérjen bocsánatot amit biztos vagyok benne, meg is tett. Szörnyû élmény volt, nem kivánom senkinek.

Ennek tudatában én inkább javaslom hogyha lehet kerülje mindenki az agressziv megnyilvánulást, mert nemtudni mibe tenyerelsz bele. Az hogy igazad van sokszor nem számit. Az egész probléma gyökere hogy az "ellenfél" nem elég intelligens, hogy belássa.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása