Tékozló Homár

Kezdõdik a gázáremelés

2006.05.17. 10:39 | jackyll | komment

Az olvasó beszól és elektronikus levélbe önti bánatát. Gyuszinak ezúton is üzenjük, hogy valahogy fel kellett vezetni a délutáni gyalogosterrort, de pöröghetünk máson is. Mint a gázáremelésen, muhahaha, mennyire eredeti:

Alapjában véve úgy vélem egy kissé unalmas már az autós vs. gyalogos/bringás összetûzések elemzése, úgyhogy gondoltam elküldöm ezt a gyönyörûséget, mert annyi okos acces-geber irogat be nagyon jópofa dolgokat, hátha ezt is meg tudják magyarázni, hogyan is van ez!?

Tehát félre a zsidózás/cigányozás/stb -vel és elõ a számológépeket, ha egy hónapban 7800HUF-ot fizettem eddig a gázért (átalányban), akkor, ha idén június 28-án 32fok lesz (árnyékban), akkor november 3-án mennyit fogok fizetni? És hány éves a kapitány?
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása