Tékozló Homár

Kötött pina

2006.06.13. 08:30 | homár sebibaba | Szólj hozzá!
Pina vót mán? Neeeeem?! Akkor nesztek! Kezdjük a keddet pinával! Mé, jobb lenne gázáremeléssel? Naugye. Mellesleg a pina az egyetlen dicséretes találmánya a vén kilincsorrúnak, a Homár meg nagyon tiszteli eme égi fejlesztést, használja is õket minden adandó alkalommal. Majdnem minden nap. Vagy héten. Vagy hónapban. De tavaly tényleg majdnem összejött. Tegye a kezét a szívére és mondja el nekünk, mit tartana legszívesebben egy pinában!

Természetesen a pénzét, nemdebár? De ha nagyobb tárgyakat szeretne pinában tartani, akkor itt akár sportáska méretûeket, sõt keretezett pinát is talál. Meg golyóstollvaginát és vaginapárnát. Aszongya, three-dimensional form the sacred portal to the feminine temple.

Igazán elvetemült fetisisztáknak, rejszmestereknek és hobbiboszorkányoknak ez a tökéletes zarándokhely: a Bámulatos Vulva Baba™, Dorrie Lane Vulvalutionary™ találmánya. A vulva csodáinak és szépségének bemutatására. Honnét jövünk. És gyógyít. Valamint ideális ajándék boldog-boldogtalannak, menyasszonynak, szeretõnek, anyánknak, gyerekünknek, feleségnek, lánytestvérnek, barátnak, legalábbis a gyártó cég biztatása szerint.

Ha meg saját kezüleg szeretne pinát fabrikálni magának, itt találhat hasznos útmutatást.

És akkorhát végezetül: nagyon köszönjük a zseniális kézmûipari termékek felfedezését Garantált Minõség, valamint Jackyll nevû olvasónknak. Javasoljuk továbbá, hogy az élmény fokozására mindenki hallgasson Timur Lenket. Zeneletöltés itt, hajrá, magyarok, hajrá, Magyarország, húzzunk bele. Shut up and lick.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása