Tékozló Homár

Vízalatti James Bond vs Teletubbies

ScubaDoo Malaysia Pty Ltd/Scuba-Doo

2006.06.16. 11:59 | jackyll | komment
A luxustengeralattjáró és fapados változata után elérkeztünk a legköltséghatékonyabb vízalatti közlekedési eszközhöz, aminek a neve egy idétlen szóvicc és amúgy egy búvárrobogó.

A Scuba-Doo turisták elveszejtésére és balatoni papucskeresésre egyaránt alkalmas, hiszen bármilyen elõképzés nélkül használható. Nincsenek az ember derekán súlyok (a gép 25 kiló, plusz 17 kiló az aksi), nincsenek a szájában csövek, és nincs rajta feszülõs gumioverall. Utóbbi lehet, hogy hiányozni fog, már néhány méter mélyen is elég hûvös a víz, de lehet, hogy mégsem, hiszen a víz felszínén úszó kompresszorral lélegeztetett felhasználók csak a kábelek hosszáig merülhetnek.

Az aksi papíron másfél órára elég, az eszköz végsebessége pedig 2,5 csomó. A korábbi megoldásokkal szemben ez mindössze 3,6 millió forint, de így is valószínû, hogy elsõsorban turistaetetésre fogják használni elsõsorban, és csak sokkal késõbb fog szerepelni valami béna akciófilm-paródia üldözéses jelenetében.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása