Tékozló Homár

Anna és Péter meg az ajándékok

Anna és Péter/Esküvõi konzumlista

2006.06.21. 13:50 | szily | Szólj hozzá!
Nem is tudom, pontosan mitõl az utóbbi idõk legviccesebb weboldala a B. Anna és Cs. Péter házasságáról szóló. Talán a megismerkedésük története miatt, egy barátnõ elõadásában? Az se rossz, meg fotók az eljegyzésrõl, de az igazán élvezetes az ajándéklista, amirõl bármelyik internetezõ kiválaszthatja, mivel lepi meg Annát és Pétert.

A kedves fiatal párnak még nincs Családi Bibliája, képkerete, Háború és békéje, öltönytáskája és kovácsoltvas bortartója. Na és nagyon szeretnének utalványokat is, mindegy milyet.

Na nem magyarázzuk túl a dolgot, nézzék meg maguk. A tippet egy neve elhallgatását nagyon is érthetõen kérõ személytõl kaptuk, aki csak feljelentõ levelének subjectjét engedte leközölni:

"családi biblia, öltönytáska, dvd lejátszó, pl. Háború és Béke"

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása