Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Felfújható tengeri sellõ

Mermaid Delight

2006.07.04. 09:01 | homár sebibaba | 1 komment

Örömmel halljuk, hogy Norvégiában az állatvédõk megpróbálják betiltani a felfújható, állat formájú szexjátékszerek árusítását (nem ismerünk gusztustalanabb látványt egy felfújható homáron nyögdécselõ humanoidnál), nade a szerencsétlen hableányt ki védi meg?!

Tessék, itt van egy felfújható, háromlikú áldozat, aki még zsenge szûz is ráadásul. A dobozon olvasható kedvcsináló reklámszöveg leginkább egy extrém búvárklub hirdetésére hajaz. Aszongya:

"Tökéletes az óceán szerelmeseinek. Lépj be az élvezet óceánjába, amint széttárom búja, nedves hullámaim. Érezd az orgazmikus izgalom mélységeit, amint alámerülsz SZÛZ puncimba. Légy az elsõ! Kíváncsi vagy, meddig bírom visszatartani a lélegzetem?"

És itt szeretnénk harcosan kiállni a felfújható kentaur, vámpír, droid, aquir, troll, Tanár Úr stb. betiltásáért, valamint hallottátok, hogy már tervezési fázisban van az a halmozottan hátrányos helyzetû torzszülött gyík, a Hétfejû Sárkány? Állítólag a marketingesek nagy jövõt jósolnak neki, mint a gruppenszex központi szereplõjének a bekokózott juppik házibulijain.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

avatartalan 2007.10.06. 15:00:27

mivel lábfetisiszta vagyok,nem én leszek a célközönsége ennek a terméknek.
süti beállítások módosítása