Tékozló Homár

Felfújható pornóbirka

EdenFantasys/Luvin lamb

2006.02.28. 16:19 | homár sebibaba | Szólj hozzá!
A Homár révült csodálattal figyeli az emberiség párosodási szokásait és tisztelettel belátja, hogy a témában megnyilvánuló hatalmas kreativitás méltán tette az embert a teremtés koronájává. Itt van például ez a felfújható birka, hátsó lukkal ellátva, síkosító mellékelve. A némileg antropomorfizált négylábút ábrándos kék szemei, hatalmas szempillái, tûzpiros ajka és egy cuki kis kalap teszi teljesen ellenálhatatlanná egy bizonyos piaci szegmens számára.

A csodálatos jószág már Magyarországon is megrendelhetõ 3200 forintosért (16,99 usadollár), az Édeni Fantáziák cég diszkrét csomagolást és biztonságos szállítást ígér a világ minden tájára, hangsúlyozottan megemlítve (Uramhomáristen!) az amerikai katonai bázisokat is.

A gumibirka kétségtelenül állatbarát találmány, sok élõ gyapjasnak megkönnyíti az életét, tehát a Homár lelkesen megdicséri, sõt a haját is megsimogatja az ismeretlen feltalálónak. A gondolatmenetet folytatva felvetjük, hogy talán a pedofiloknak felfújható gyermeket, a náciknak pedig... oké, leállítom magam.

Most hívnánk fel a marketing-szakemberek figyelmét, hogy ízlések és pofonok különbõznek, hatalmas piaci rések lapulnak a félhomályban. Ennek illusztrálására idézzük a Szégyen c. regénybõl Salman Rushdie-tól:

"Egyes partizánok a passzív birkákat részesítették elõnyben; mások a kecskék tüzesebb természetét találták ellenállhatatlannak. Bábar nem egy elvtársa odáig fajult, hogy bele is szeretett négylábú barátnõjébe, s jóllehet mindnyájukat körözték, és a q.-i bazárban közvetlen életveszély leselkedett rájuk, mégis odamerészkedtek, hogy szerelmi zálogot vegyenek a szeretett lénynek: fésût a gyapjas birkának, szalagocskát, csengettyût a harmatos kecskének –akik azonban véletlenül sem méltóztatták kifejezni hálájukat."

Kompetencia hiányában nem kívánunk hozzászólni a birka versus kecske vitához, de ha már az ötletelésnél tartunk: a magyar piacra szerintünk a felfújható ló lenne a hézagpótló termék, elvégre lovasnemzet vagyunk vagy mi a zisten.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása