Tékozló Homár

Leiter Jakab klímát vesz

Daewoo/címke

2006.07.24. 00:26 | szily | Szólj hozzá!


A Daewoo az alternatív energiaforrások kutatásának élvonalában… :) - írta Bálint, a fenti kép beküldõje. De mi elégedetlenek vagyunk, mert a hasadás az ódon, XIX. századi eszme. Mi majd akkor fogunk az ollónkkal a levegõbe csapni, ha fúziós klímával áll elõ valaki, bár a trágyával mûködõ is tudna lelkesíteni.

A pompás leiterjakab amúgy talán a split klíma félrefordítása. Ami sajnos nem hasadásos, hanem – idézet következik, honnan máshonnan, mint a klima.hu-ról - A split azt jelenti, hogy osztott. Ami annyit takar, hogy a klímaberendezés két részre van osztva . Az ablak és a split klíma között tehát az a legnagyobb különbség, hogy míg az ablakklíma egy kompakt egység addig a split klíma ketté van osztva.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása