Tékozló Homár

Kihagyhatatlan vámmentes ajánlat

2006.08.02. 12:16 | jackyll | Szólj hozzá!

Mit csináljon az ember, ha épp lefagyott a reptér vagy szerelik a gépet? Irány a duty free shop, ahol a kábítószeresek jól betankolhatnak töménnyel és koporsószeggel, néhanapján egy-egy speciális akció is becsúszik:

Mielott lefagyott volna a repter, dragan mertek a kek halalt... Az elmult hetekben akadtam ra a kepen lathato szivasra. En nem dohanyzom, mert egeszsegesen akarok meghalni, meg a deneverek amugy is inkabb verszivok, viszont amig a gepmadarakon a fekszarnyat megszerelik (!) a legkellemesebben a vammentes boltban repul az ido.

Vagy az eddigi legjobb hatekonysagu leszoktato kampany eredmenye, vagy erdemes lett volna venni belole ket dobozzal befektetesnek talan felmegy az ara meg jobban, esetleg egy elszant, fuggo es megszallott gyujto a lakasat es a fel tudejet odaadna erte... Udv (V) - A Denever

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása