Tékozló Homár

Minden idõk legparasztabb magyar reklámja

Antal Kft./print hirdetés

2006.08.02. 00:02 | szily | Szólj hozzá!

Hurrá, végre itt a nyár bunkósága, amit azonban – oszlassunk el minden esetleges félreértést – mi ollócsattogtatva ünneplünk, hiszen van-e jobb a fingós-hányós-felállófarkos humornál? Persze hogy nincs, ráadásul a magyar gyártású horgászorsó ritkább, mint a hangos nevetés Farkasházy Tivadar társaságában, úgyhogy – ha stílusban akarunk maradni – itt egy dupla unikumról van szó.

A pazar hirdetés a Sporthorgászban - egy ideje Sikeres Sporthorgász - jelent meg, ami a tréfás-tragikus PR-sajtó egyik dévérszagú zászlóshajója. Figyeljék meg a nagybetûk kreatív használatát és képzeljenek el egy 3 golyóscsapággyal megerõsített tangatündért!

A gyártó eleve jó fej, hiszen ki ne lenne büszke arra, hogy a legújabb „magyar orsó” (ami nyilván a távol-keleten készül) az ABSF Gizi névre hallgat. Ízlelgessék kicsit: ABSF Gizi. Reméljük, hogy a hungarikumok közé fog emelkedni a név és a termék is. Bizonytalanná csak a gyanúsan alacsony ár tesz minket. Ha megtekertük, beszámolunk az eredményrõl. Ha valaki megelõzne minket a pécsi horgászboltban, tekerje meg és írja meg, milyen volt!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása