Tékozló Homár

Lejárt gumicsirkés szendvics

2006.09.07. 12:23 | jackyll | komment

FooWong találta ezt a sajátos csomagolású szendvicset, ami nem elég, hogy eleve rágós falatokkal kecsegtet, saját termelésû ízfokozókkal is kiegészült a szavatossági idõ lejárta óta:

A fényképen látható szépséget a Rothschild Kft egyik boltjában fényképeztem le. Az ominózus tárgy egy elore elkészített és csomagolt csirkés-baconos szendvics, ami a többi, más gyártótól, más ízesítéssel és ízléses dekorációval ellátott szendvicstol abban különbözik, hogy nemes egyszeruséggel egy gumicsirkével illusztrálca a csirkés-baconos beltartalmat. Jó étvágyat!

U.i.: Most veszem észre, hogy ráadásul szeptember 2.-ig fogyasztható, ami csak azért érdekes, mert 6.-án találtam. Romlott gumicsirkés szendvics? Ez nem kóser!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása