Tékozló Homár

Re: A második legkedvencebb biztosító

2006.09.14. 12:38 | jackyll | Szólj hozzá!

Volt egy ilyen postabiztosítós történetünk pár hónapja, ahol egy román autó elcsapott egy motorost, de a biztosító sehogysem akart fizetni. Hónapokkal késõbb most a Posta megpróbálta tovább simítani az ügyet, azazhogy azt szerették volna elérni, hogy Gábor vonja vissza minden követelését:

A hozzászólásokból erõt merítve levelet írtam a PSZAF-nek, aki elkezdte kivizsgálni az ügyemet. Erre a Posta Biztosító kiküldött a lakásomra egy magánnyomozót, miszerint vagy aláírom, hogy lemondok mindenféle követelésemrõl a Biztostó részérõl, vagy beperelnek KÖZOKIRAT hamisításért. Mindezt azért, mert szerintük az a román aki aláírta nekem a károkozói nyilatkozatot nem az a román aki engem elütött.

Természetesen nem írtam alá. Másnap hívtak, hogy akkor írjam alá azt, hogy nem írom alá. Mikor kifogásoltam, hogy miért küldenek a lakásomra nyomozót, azt a választ kaptam, hogy nyomoznak az ügyben, keresik a románt. Persze mikor meg kellett volna találni, akkor nem nyomoztak. Tényleg a kedvenc biztosítóm.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása