Tékozló Homár

Összcsaládi Star Wars-élmény

2006.09.15. 07:33 | jackyll | komment
De rég volt már Star Wars, pedig idén is lesz karácsony. Valahogy így gondolhatta Lucas is. Nem habozott és megrendelte a legundorítóbb családi szpotot, ami csak speciális effektusok nélkül kifért. Erõs idegzetûek továbbkattinthatnak a videoért. Azok kedvéért, akik nem bírják az ilyesmit, lelõjük a jó hírt a végérõl, vagyishogy az agresszív rajongók nyomására kiadták dévédén az eredeti trilógiát, amit még nem csesztek szét számítógéppel.

Az idei csomagban az effektmentes verziók igazából bónuszlemezek a 2004-ben felújított specialedition-poháralátétek mellett, ezért aztán a Lucasartsnál nem is szarakodtak a felújításukkal, hanem a 93-as lézerdiszkes masztert másolták át. Ha ez még nem lenne elég, gonosz reklámfogásként elvileg csak év végéig kapható egyben 60 dollárért vagy részenként, bár úgyis megvenné mindenki, akit érint.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása