Tékozló Homár

Re: A Tesco kipucolja a Coca-Colát

2006.10.16. 13:08 | jackyll | Szólj hozzá!

Olvasóink megerõsítették olvasóink azon értesülését, miszerint a Tescoból eltûnt a Coca-Cola Beverages összes terméke. MGy a fogarasi úton dokumentálta a bjútiful friendship végét, amit az Index gazdaságrovata hamarosan teljes mélységében kielemez:

Megerõsítés és update az esettel kapcsolatban, a fogarasi úti Tescoban is hiánycikkek ezek az ízesített (és íztelen) folyadékok (lásd csatolmány). A pékrészlegnél dolgozó - épp arra szaladgáló - hölgy szerint mind a három CC hûtõ rossz (lecsekkoltam, nem az).

A pénztárnál viszont kérdésemre már valamilyen állítólagos megegyezés hiányára hivatkoztak, de ígéretet tettek, hogy hamarosan visszakerül a polcokra. Egyébként valóban minden eltûnt ami a termékek anno jelenlétére utal, a pénztáraktól a kishûtõk, a táblák, egyedül a nagy hûtõket hagyták meg (talán túl nehéz?)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása