Tékozló Homár

Kukac vs Globus

2006.10.17. 10:12 | jackyll | Szólj hozzá!

Sajnos még mindig vannak, akik nem konstruktív javaslatként gondolnak a Homár olvasóinak leveleire, hanem összeesküvést gyanítanak. A Globus kukacoskodó menedzserének levelére ezért többen reagáltak ugyanattól a cégtõl, akik mind jelen voltak a brokkolis csirkemell fotózásánál:

Olvastam hogy a Globus fõnöke megkérdõjelezi a képek valódiságát. Ezennel kijelentem, hogy legalább 30 tanu elõtt készültek a felvételek, amihez akár a nevünket is hajlandóak vagyunk adni, mert felháborító, hogy egy multicég fõnöke megengedheti magának azt, hogy hazugnak nevezzen minket! Az egész iroda napokig ezen a sztorin röhögött, a kukac itt volt pohárban "kiállítva", meg lehetett tekinteni. Szegény titkárnõnk volt, aki a mikróból kivéve az ételt, találkozott az "ajándékkal".

A managerúr reakciója nem lepett meg bennünket, tipikus magyar válasz "én ott sem voltam, sõt azt se tudom ki az....", máshol ilyenkor azt mondják, hogy "elnézést kérünk, igyekszünk úgy cselekedni, hogy többet ne forduljon elõ". Persze, nem tudjuk bizonyítani a dolgot, mert azóta majdnem egy hét eltelt, de döntsön a nép kinek hisz. Mr Eperjes "zárt technológiai folyamat" Imrének, vagy nekünk, akik megosztottuk eme képeket a nagyérdemûvel...

ui eperjes úrnak: A zárt technológia folyamatról a kukac is tudott, ugye?

Üdv: Andrej

És hogy mennyire nem viccelnek, jött egy másik levél Lászlótól:

A képek valódiak és tényleg a kajában volt az idegen anyag. Ezt itt sok ember látta és tanusíthatja is ha a manager úr továbbra is hõbölög. Felháborító hogy hamisítással vádaskodik, de õszintén szólva nem is vártam mást.

Remélem a csípõbõl nekünktámadás mellett azért elindított egy belsõ vizsgálatot a technológiai folyamatot illetõen, azokon mindig szokott lenni csiszolgatnivaló. Ez lenne a normális reakció szerintem, nem a betámadás. Fel lehetne ezt úgy is fogni, hogy csak hozzá akartunk járulni a techológia fejlesztéséhez, nekünk az égegyadta világon semmi bajunk se a Norbiva, se senkivel. Higgyék el nagyon szar érzés úgy éhezni hogy elõttünk gõzölög a nem is olcsón megvett szuperkaja.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása