Tékozló Homár

Kutyahúsos konyakmeggy

Cherrissimo

2006.10.18. 15:38 | jackyll | Szólj hozzá!

Akinek sehogysem sikerül elegendõ húst juttatni a szervezetébe, bepróbálhatja ezt a konyakos meggyet, amit DG talált. Hajtás után az összetevõk részletezésénél derül ki a turpisság:

Ugyan már kérem, a kukacos norbifõzelék kutya füle ehhez a termékhez képest! Nyilván azért használnak sûrítõ szernek agarakat, mert így gyorsabban megköt a zselé!

update: Kismillióan írták be, hogy pl. "A kérdéses összetevõ az agar-agar, egy kocsonyás tengeri moszatfajta. Zselatin helyett is alkalmazható édességekben, vagy levesek, mártások sûrítéséhez." Ha megfigyelik már az eredeti olvasói levélben is benne voltak a "sûrítõszer" és a "zselé" szavak. Igen, ez egy béna vicc volt, reméljük senki nem sérült meg vagy hívta fel a PETA-t.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása