Tékozló Homár

Kamu juharszirup a Corában

Shop Rite/Pancake Syrup

2006.10.26. 12:03 | szily | 2 komment

Emlékeznek a Chappi-botrányra? Két hete volt, hogy a Versenyhivatal 48 millióra büntette a Masterfoods-ot, amiért a marhúsosnak hirdetett kutyakajájában mindössze 4 százaléknyi marhahús van, azaz még az sem, hanem marhavér. Na, ehhez igencsak hasonló stiklit leplezett le Andi, aki a keleti végek anglománjaként Debrecenben vásárolt valamit, amirõl a felirat alapján azt hitte, hogy juharszirup. Muhaha, olvasónk késõn olvasta el az apróbetûs címkét. Ragacsos részletek lent, ékezetek nélkül.

Debreceni Cora-ban kaphato a kovetkezo 1000ft-ert vesztegetett “juharszirup”. Paromat kertem meg, hogy hozzon egyet es ezzel allitott haza. A cimken angolul pancake syrupot ir, magyarul termeszetesen nemes egyszeruseggel juharszirup van feltuntetve. A hatoldalon az utolag raragasztott cimken 3% juharszirupot ir, az eredeti cimken az angol es a magyar szovegben sem talaltam az osszetevok kozott juharszirupot viszont annal tobb kukoricaszirupot. Ha mar csalnak csaljanak komolyan, ugyanis en a 3% juharsziruptol sem voltam igazan meghatva, ez kenyszeritett, hogy felszedjem az utolag ragasztott cimket es elolvassam vajon miket ir az eredetin .

Udv, Andi

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GentleSpecter 2008.11.10. 21:34:17

Első, még így két év után is!!! HAAHAHAAAA

faragob 2009.04.24. 17:20:52

Nem csoda, 1 liter igazi koncentrált juharsziruphoz 40 liter juharfa nedv kell. Aki kóstólt már eredeti juharszirupot az ráismer az ízéről, illatáról:

www.biosziget.hu/juharszirup-kanadai-minoseg-500ml-p-136.html
süti beállítások módosítása