Tékozló Homár

Mécsesek ezer forint kedvezménnyel

2006.10.31. 12:38 | jackyll | Szólj hozzá!

Gyülekeznek a gombafelhõk a Tesco felett: a Gazdasági Versenyhivatal újra ráállt a Homáron is megénekelt polcpénz ügyére, ami milliárdos nagyságrendû büntetéssel is végzõdhet, írja az index. Kispályán meg mennek tovább a klasszikus trükkök, akciók és elírások, mint ez a gigaleértékelés, amit ARChie talált:

Szombaton volt szerencsém felkeresni a Váci úti Tesco egységet. Célom -más egyebek mellett- néhány "ócsómécses", és koszorú vásárlása volt. A választék a 44 forintos kis szösszenettõl a 800 forintos megapackig terjedt. A 44 forintos gagyik mellett volt egy kosár, tele akciós árukkal. Leértékelt termékek voltak, még pedig a 44 forintos cuccokat osztották 10 forintért.

Semmi más kivetnivalót nem találtam rajtuk, csak azt, hogy nem ment rá rendesen a kupakjuk. Nagy ügy -gondoltam- a többire sem. Utána láttam, hogy ez valami különleges, valami más. Merthogy az akciós cimke tanúsága szerint ez a termék leértékelése elõtt még 1127 forint volt. Nem nagy ügy, valószínû valamely túlkvalifikált dolgozó szimplán csak elkúrta, de pont ezért az apróságokért szeretjük annyira a Tuscot.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása