Tékozló Homár

Kettévágott légy a Corában

2006.11.01. 13:34 | jackyll | Szólj hozzá!

Ádám volt olyan naiv, hogy a Corában próbált friss marhahúst venni. A legyet ingyen kapta hozzá:

Bár eleddig magam nem futottam ilyen kegyetlenségbe, sõt, talán kicsit nevetgéltem is a "balekokon", akik a hypermarketek undormányait mutatták be, de most tessék, engem is utolért a sors. A hétvégén a Coraban vásároltunk, s gondoltam nem a fóliás hátszínbõl vásárolok, mert abban a kék/zöld tálca színe "megkapja" a húst is kicsit, kérek inkább a pultból, úgysincs sor. - Az ott jó lesz, de azért szeletelje fel legyen szíves - kezdõdött a baj.

És most jön a hihetetlen része: kiveszi a pultból, elfordul, felszeleteli, megméri és mégis ott a légy a húsban. Sõt, mint látszik a képen, a kis szárnyast még ketté is vágta… undorító. Persze mivel ez a Cora-t egyáltalán nem érdekli, gondoltam elküldöm egyik kedvenc lapomnak a következõ mottóval: "Köszönjük a vásárlást…" Én is kösz…
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása