Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Axe-ra gerjednek a komancsok

2006.11.02. 14:43 | jackyll | Szólj hozzá!

Lehet-e sikeres egy reklámkampány, ami arra épít, hogy a nõk olyan feromonvezérelt szopógépek, akiknek csak ki kell jelölni az utat a dezodorral a férfitesten, le a gégemikrofonhoz, onnantól meg minden megy a maga útján? Önök döntik el, az Axe mindenesetre orrba-szájba nyomatja a reklámfilmjét a besprézett ruhafogassal, amire eszét vesztve rátekeredik a csaj. Most viszont az online kampány és az offline akciózás bizarr, sõt mint látni fogják, kommunistagyanús keverékét szeretnénk bemutatni.

A dologról Ádám levelébõl szereztünk tudomást, amit lent teljes terjedelmében elolvashatnak. Meg is néztük rögtön a reklámszájtot, ahol kiderült, hogy a Body Sutra fantázianevû akció egyrészt figurákat jelent, amiket a mellkasunkra-altestünkre sprézve szopatásig fokozhatjuk a helyzetet, másrészt egy perverz kommandósakciót. A cég hostessei ugyanis megjelennek fiúkollégiumokban és kérésre mellbesprézik az ébredezõ fiatalembereket. Viccen kívül kíváncsian várjuk, bejön-e a reggeli erekcióra alapozott sprémarketing.

A szájton a messze legjobb rész a hostessek akcióit dokumentáló fotógaléria, itt szúrta ki azokat a képeket Ádám, amik a dezodorgyártók és a nagyobbik kormánypárt összefonódásának mókás bizonyítékai. A nap gusztustalan idézete: „Az alábbi térkép jelzi, hogy a Body Sutra lányok mikor és az ország melyik kollégiumában verik ki az álmot a szemekbõl.” A nap kérdése pedig a következõ: Véletlen egybeesés, vagy tényleg a trendi balos ifjúságot hekkeli az Axe új reklámfogása?

Itt az ígért levél.

Hello Homár!

Hallottál már az AXE új õrültségérõl? Body Sutra... A tévében láttam, felmentem az ott írt site-jára, de teljesen értelmetlen butaságnak tûnik.

Azt írják, fújjak magamra különbözõ mintákat az AXE-szal a villámtól a pezsgõspohárig, és ez majd jól begerjeszti a csajokat. A legszánalmasabb a kukac-jel.

Szerinted van ennek bármi értelme?!

Az elsõ képgalériánál meg a második oldalon van egy szép nagy mszp-s transzparens a fotón. Hát az nagyon vicces. (itt: http://www.bodysutra.hu/galeria/index.php?id=5&pg=1)

Jó volna, ha felvilágosítanál engem és a többi dezodor-használó férfitársamat, hogy most ez miez.

Héttengeri üdvözlettel, Ádám

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása