Tékozló Homár

Jackass a Tescoban

2006.11.06. 12:36 | jackyll | Szólj hozzá!
Miközben a Homár a hazai Tescoval volt elfoglalva, Angliában is pörögtek az események. Három fiatal ugyanis azzal ütötte el az idõt, hogy MTV-s prosztókaszkadõr stílusban körbezúztak egy áruházat. A Youtube-ra kitett - és azóta sajnos le is szedett - mobiltelefonnal rögzített kétperces videóban egyebek közt széfajtókba fejelés, dobozokba vetõdés, tálcával pofánkenés és gyümölcsökkel focizás volt látható.

A videót 278 ezren látták, mielõtt a szerzõ eltávolította volna, de reméljük hamarosan újra felbukkan és akkor linkoljuk ide is.

Egyébiránt most láttuk csak, hogy a Kreatívban Hardy Mihály reagált a Tesco-könyvre. (A poszt szerint a Kreatívnak nem volt világos, hogy nem mi írtuk a könyvet, csupán az elmúlt másfél év alatt sok sztorit lekövettünk olvasóink és rohamosztagosaink segítségével.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása