Tékozló Homár

Ne stoppold a roncsot!

2006.11.07. 11:09 | jackyll | Szólj hozzá!

Itt a jövõ év végéig vissza nem térõ alkalom a biztosítóváltásra, ha valakinek nem tetszik a rendszer. Milánnak az OTP Garancia adatelvesztõs papírtologatása nem jött be:

 

Kb, másfél hónapja szerencsétlen baleset folytán Tapolcán összetörött családi autónk. Azóta a kedves Casco biztosítónk (OTP Garancia) nem fizet. Mindig elvesznek véletlenül az adataink, minden héten újra el kell küldeni nekik az irataink másolatát, nekünk kell felvilágosítani õket néhány jogszabályról (pl: hogy a rendõrségi jegyzõkönyvet a lakhely szerinti rendõrségen kell keresni, nem a baleset helyszíne szerintin. Bocs tényleg?-kérdezik) és persze az összetört autót meg nem lehet eladni amig õk nagykegyesen nem döntenek valamirõl.

 

Ja és még egy kis pikantéria! Amikor vettük az autót, az ügynökük úgy kapta meg a biztosítási lehetõséget, hogy átvert minket. Mindenképpen olcsó cascót akart, és minden extrát kihúzott a szerzõdésbõl. Persze ez is most derült ki, pedig mi úgy adtuk a megbízást, hogy nézze meg az autó felszereltségét és adjon ajánlatot. Most egy olyan autóra fizetnek nekünk amilyen nincs is forgalomban (se légzsák, se klíma, se metálfény, pedig ez a típusú autó ezekkel alapban rendelkezett az elsõ pillanattól kezdve) Õ átvert. Most se pénz, vagy csak kevés egyszer talán, új autót meg csak majd utána tudunk venni, miután ezt eladtuk. De az biztos, hogy nem az OTP Garanciánál biztosítjuk!
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása