Tékozló Homár

Gazdaságos karácsony mindenütt

2006.11.08. 14:21 | jackyll | Szólj hozzá!

Boldogok a kisdedek, akiket gazdaságos Mikulás látogat, mert õk elsõként kerülnek tisztába a kapitalizmus legolcsóbb trükkjeivel, ami késõbb hasznukra válhat a túlélésben. Cidalain a Teszkó katalógusában talált egy remek akciót, ahol az ajándék játékokkal együtt drágább az Xbox, mint ha külön venné az ember, Attila pedig az Auchan reklámfüzetében talált egy radikális ünnepi felárazást:

A minap olvastam ezt az észveszejtõ akciót a Tescós katalógusban (nov. 3-9-ig érvényes prospektus). A kép bal fele a 34.oldalon található, a jobb fele az utolsó oldalon. Ha jól megnézzük a jobb oldalon a játékgép 2 ajándék (az ajándék nálam ingyen van) játékkal 119989 Ft-ba kerül. A bal oldalon ha megvenném a gépet (ajándék nélkül), és hozzá ugyanazt a 2 játékot, akkor kereken 820 Ft-tal jobban járnék. A tescónál az ajándék tehát 820 Ft-tal rövidíti meg a vásárlót...

18:35 update: Mint azt kismillióan megírták, olvasónk és a Homár is benézte, hogy a két Xbox tökre nem ugyanaz. Az olcsóbbik a csupasz Core verzió, amiben nincs vinyó/headset/drótnélküli kontroller/Xbox live elõfizetés.

Szeretném szives figyelmetekbe ajánlani az osan két, egymást követõ szórólapját. 2790 forintért hirdették a toronydarut 2006 október 27-tõl nov. 2-ig - 17. old -, aztán nagyon romolhatott a forint az osan-nál, mert a következõ, 2006. nov.3-tól 23-ig érvényes katalógusukban már 5990 forintért kapható. Még szerencse, hogy ünnepi áraikon játszva vásárolhatunk... Hiába, az igazi kapitalista már gyerekkorban megtanitja a piac törvényeit gyermekeinek.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása