Tékozló Homár

Mosolyban utazik a gazdaságos MÁV

2006.11.14. 12:44 | jackyll | Szólj hozzá!

Szívszorító leleplezést hajtott végre Zoli, mikor is testi épségét veszélyeztetve megközelítette ezt a képzõdményt az egyik menetrendszerinti járaton:

Jó ideje nem volt már mávos történet, ezért hiánypótlásként küldök egy friss képet a legújabb fejlesztésekrõl. Próbáltam kitalálni, hogy mi lehet a célja ennek a furcsa megoldásnak:

1. Mivel a jegyárakon nem nagyon lehet emelni (most is túl sokan utaznak jegy nélkül, bízva a 200 Ft-osokat simán elnyelõ humán jegyautomatákban), ezért valószínûleg a szolgáltatás színvonalát kell tovább csökenteni a gazdaságos üzemeltetéshez.

2. Nemrég volt egy akció "Mosolyban utazunk" címmel. Most végre tényleg láttam mosolyt az arcokon :) Ilyen hahotázást már rég nem hallottam, a legjobban mindig azok röhögtek, akik már az ablakon keresztül kinézték a dupla helyet, hogy majd jól leülnek…

Egyébként eddig azt hittem, hogy a napi 30-40 perces késések, a fûtés és a normális világítás hiánya, a kosz, a helyhiány, a terminálseggû kaller, és a gyereket/idõs embert/terhes nõt/kutyát/átlagembert sem kímélõ, mindent telefüstölõ bagósok légiója után már nem nagyon tudnak újat mutatni…

Ui.: Magyarázat a Desiro és Flirt vonatokon öltönyben parádézgató mávos vezetõknek: a képet 2006.11.09-én reggel 8 óra után, leszállás elõtt készítettem. Ez egy személyvonat (ilyeneken utazik naponta néhány tízezer ember dolgozni és haza...) belsõ tere, a képen az ülés hiánya fedezendõ fel. Illetve csak a fél ülés hiánya, mert a háttámla végülis megvolt.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása