Tékozló Homár

Re: Bizonyíthatatlan autópályabírság?

2006.11.15. 10:26 | jackyll | Szólj hozzá!

Egy hete dobtuk fel a labdát az ÁAK Rt-nek, miután olvasónk, Péter azzal kereste meg a Homárt, hogy büntetés céljából lefotózták az autóját az M1-esen, de a képen csak a rendszám látszik, ráadásul õ nem is járt arra. A cég bevállalta, hogy felülvizsgálják az ügyet, és úgy tûnik hepiend lett a vége:

Drága Homár! Hála csápjaid csapkodásának örömhírrel szolgálhatok az autópálya bírságommal kapcsolatban. Felhívott az illetékes és egyben nagyon kedves úr, hogy a bírságot befizetnem nem kell, valami hiba volt a rendszerben, még vizsgálják, hogy hogyan keletkezhetett, de az biztos, hogy nem voltam a PÁLYÁN. Ezek szerint õk sem :).

Errõl majd írásban is tájékozanak. Az jó. Most örülök. Több okból is. Egyfelõl nem vagyok skizó! Másfelõl sok pálya matricát vehetek majd ebbõl a pénzbõl, ha tényleg arra járok! yeeee ...és már csak egy halk kérdésem lenne: tulajdonképpen mit is bizonyít a fotó, a helyszín és az idõpont??????

Mégegyszer kösz nektek is meg az illetékeseknek is!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása