Tékozló Homár

A világ legdrágább online könyve is magyar

bookline.hu/Asimov-összes

2006.11.29. 11:23 | szily | Szólj hozzá!

A szolmizálás és a gumilövedékek röppályára állítása mellett virtuális könyvben a legerõsebb talán a Pannon Ocelot, amit az is bizonyít, hogy a világ legdrágább könyváruháza után azonnal megtaláltuk az überelhetetlen könyvet is, hála Gergõnek. Könyvsorozatról van szó, ráadásul Asimovéról, de még ehhez a színvonalhoz képest is soknak tûnik a 2 640 750 forintos ár. Talán mert a könyv antikvár? No de csak 2003 óta sárgulnak a lapok. A dolog nyilván elütés, de ha nem figyelünk, frankón levonódik a számlánkról. Lent olvasható Gergõ ekezetek nelkuli levele.

Szia Homar!

Fantasztikus konyvajanlatra bukkantam a bookline-on. Igaz, hasznalt a konyv, igy alig 2,6 millio HUF-ert az enyem lehet. (Sci-fi konyvhoz csillagaszati ar megy, nem?) Vajon aranybol van? Vagy Asimov felfedi benne az UFO-k, OV, GyF, a kockasfulu nyul es a halott orosz kem konspiracios terveit? Arra mar gondolni sem merek, mennyibe kerulhet ujonnan.

Gergo

PS: Ha a bookline keresojebe birjuk az "asimov" "jelszot", maris szembesulhetunk az eredmennyel.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása