Tékozló Homár

Közös képviselõkkel támad a UPC

2006.12.15. 13:43 | jackyll | 1 komment

A UPC-nek úgy látszik eléggé bejöhetett a közös képviselõk megdolgozása, ugyanis rendre jönnek ügynökeink jelentései a mikroközösségekbe szivárgó akciókról. András egy szinte minden házban fellelhetõ falragaszra lett figyelmes, aztán élõben is megkapta a a tuti infót. Már várjuk a helyesbítési kérlmet, miszerint a UPC-nek semmi köze a falragaszhoz, azt minden bizonnyal a közös képviselõ tette ki önhatalmúlag:

Érdeklõdéssel olvastam egy olvasói levelet az oldalatokon a UPC "értékesítési technikáiról". Egy XII.kerületi társasházban lakom, és nem UPC elõfizetõ vagyok. Tulajdonképpen meg vagyok elégedve a mostani szolgáltatómmal, mind a csatornaválasztékot, a minõséget és az árat illetõen is. Talán épp ezért háborodtam fel a legnagyobb magyar kábeltévés szolgáltató legújabb ajánlatán, melyet a társasházunkban kifüggesztettek.

Az itt szereplõ másik szolgáltatónál feltüntetett elõfizetési díj nem annyi, amennyit valójában fizetek (az ÁSZF szerint annyi, nyilván a upc-sek is onnan nézték ki - a Homár), ráadásul a két szolgáltató családi csomagja sem éppen hasonlítható össze. Ráadásul a közös képviselõnk melegen ajánlotta, hogy térjünk át a UPC-re, mivel "a tetõn lévõ parabolaantennát várhatóan korszerûsítés miatt le kell szerelni".

Ebben az esetben viszont én is megpróbálok a hatóságokhoz fordulni segítségért, hamár a közös képviselõnk nem éppen a lakók érdekeit, választási szabadságát képviseli és technikai okokra hivatkozva megpróbálják a többi szolgáltatót ellehetetleníteni.

Felháborít, hogy a UPC mit nem enged meg magának, gyakorlatilag féllegális- illegális trükkökkel, a konkurencia lejáratásával és saját erõfölényével próbálják meg a többi szolgáltatót kiszorítani a piacról. Törvényszerû, hogy Magyarországon a piacvezetõk ilyen eszközöket alkalmazzanak?

Üdvözlettel: egy nem UPC-elõfizetõ

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desertfox 2007.11.23. 15:42:20

Van benne valami amit írsz egyik ismerősöm közös képviselő
és mondta, hogy megkereste egy kábel TV szolgáltató , hogy írjon alá szerződést, hogy csak egy bizonyos kábeltv szolgáltató szolgáltathassa a netet, persze ebbe belemennie egy közös képviselőnek is felelőtlenség , ezért ő is elutasitotta.
süti beállítások módosítása