Tékozló Homár

Csókolózó nõket minden hálószobába

Innovative Living Spaces/Reality Bedding

2006.01.13. 18:15 | jackyll | Szólj hozzá!
Hétvégi bónusztermék a Homár ajánlásával: potom 80 dollárért (17 ropi) 2-4 nõt telepíthet tartósan a hálószobájába. A lehúzás a dologban annyi, hogy a luvnyák kétdimenziósak, minthogy egy lepedõre szitázták õket. A RealityBedding termékcsalád állításuk szerint "forradalmian zseniálisan kurvajó nyomtatási teknológiával készül", amitõl élesek és kontrasztosak lesznek a nõk.

Égett gumiszag gyertyafénynél

Smokin' Tire Products/Burning Rubber Candles

2006.01.13. 11:18 | jackyll | Szólj hozzá!
Az igazi romantikus ajándéktárgy kategóriában igyekszik elõretörni a Smokin' Tire abroncsot formáló és ehhez passzolóan égett gumiszagú gyertyáival. Szerencsére van belõle szagtalan illetve szúnyogriasztós változat az egyszeri poént megunó vásárlóknak. Ötféle kerékforma kapható négyesével 14 dollárért (3 ropi).

Aki szereti a kifinomult pornót

Box magazin

2006.01.13. 10:19 | szily | Szólj hozzá!
Annak nagy öröm, hogy találtunk egy tök új – most éppen a második számánál tartó – amerikai divat-életstílus-menõség-szórakozás- pornográfia tematikájú magazint. A címe is jó egyszerû: Box, belül meggyõzõ a dizájn. A weboldalra lépve, az Issues menüpontnál a gyûlöletes pdf-formátumban letölthetõ az elsõ és a mostani, második szám tartalma.
Olvasson tovább!

Felfrissülés szárazjéggel

PolarIced Products/Nite Owl Energy Shots

2006.01.12. 12:14 | jackyll | Szólj hozzá!
Energiaital-evolúcióilag zsákutca, viszont nélkülözhetetlen azoknak, akik fél karjukat odaadnák, hogy néhány percet egy nyálas, 80-as évekbeli videoklipben tölthessenek. A Nite Owl igazi szertartásos termék. A tálcával neonkékre világított poharárba töltött gyorsító folyadékba egy szárazjég kapszulát kell tenni, ami a ráöntött alkohol hatására füstölni kezd. Sajnos a fejlesztés megrekedt, így pl nem a pohár alja világít, azaz a leemelt pohár már tök béna.

Népszerûbb, mint a szex

2006.01.12. 11:33 | jackyll | Szólj hozzá!

Hogy került a kötés 2006-ra a legnépszerûbb témák közé (legalábbis bloggeréknél), a mai napig rejtély. Amíg a Homár alámerül, hogy kiderítse melyik misztikus szubkultúra buggyan fel legközelebb reflektorfénybe, eltereljük Olvasóink figyelmét Nóra majdnemkötött robotjaival.

Látva a Homáron a kötött robotokat, én is felbuzdultam, hogy készítsek egyet. Gondoltam karácsonyi ajándéknak megfelelõ lesz. Sajnos kötni nem tudok, és idõm se volt már karácsony elõtt, hogy meg tanuljak kötni, így arra jutottam, törölközõ anyagból varrok robotokat (varrni tudok valamennyire).

Olvasson tovább!

Privatizálják a Magyar Postát, most!

Magyar Posta/Csomagmegsemmisítés

2006.01.12. 00:01 | szily | Szólj hozzá!

Az exmonopóliumok tudják csak igazán felkúrni a Naiv Ügyfelek agyát. Az alant olvasható rémsztori a Homár kollégájával, Barbarával esett meg, aki volt olyan bohó, hogy csomagot adjon fel a hirhedt cégnél. Meg is kapta érte a méltó büntetését. Olvassák el, Barbara most igazán dühös, tanusíthatjuk.

Privatizálják a Magyar Postát, most!

Mert mit érdemel az az állami cég, amely egy karácsonyi ajándékot 21 munkanap elteltével kézbesít, méghozzá felbontva és a benne lévõ ajándékokat összetörve?

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása