Tékozló Homár

Schokobananen bûntudattal nassolóknak

2007.01.10. 13:34 | jackyll | Szólj hozzá!

Azt hinné a Homár, hogy ennyi idõ alatt legalább egy parányi piaci szegmenst sikerült feltérképeznie, de nem. Az eddigi tekintélyes schokobananen-kollekció Andrejnek hála újabb hiánypótló taggal gyarapodott. A fittness-változat elsõsorban azoknak szánták, akik seggmeresztés közben azért szeretnék sportosan érezni magukat, amit a hagyomány szerint egy ehetetlen, ragacsos, puffasztott gabonaféle-féle szelettel tudnak leggyorsabban elérni:

Ha jól emlékszem, volt felhívás, hogy gyüjtsük össze a népszerû Schokobananen csoki összes eltorzulását, hát íme itt egy élõ példa. Ez egy fitness csoki, ami mindenféle, edzéshez szükséges alapanyagot tartalmaz, ehetetlen kivitelben. Leginkább olyan, mintha romlott Cerbona szeletet keserü csokiba mártanának. Õszinte leszek, banán íz nem jött le...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása