Tékozló Homár

Az ügyes szakember beleparkolt a bokorba

ismeretlen/technikás parkolás

2007.01.17. 10:37 | szily | Szólj hozzá!

Ugye ismerik azt az embertípust, aki a saját anyjára is ráparkolna, ha azzal megtakarítana 1 méter gyaloglást? Tomassyno ilyet fényképezett Siófokon, sztori lent.

Té. Homár! :)

A mellékelten küldött fénykép Siófokon készült a kora délutáni órákban mikor is a vasútállomás parkolójából kifelé menet botlottunk a képen látható jelenségbe, melyen igencsak megrökönyödtünk, majd tüdõbõl röhögtünk... Az éppen piros közlekedési lámpa szerelés alatt állt, (ezt onnan tudjuk hogy pár másodperccel elõtte sárgán villogott) és a képen nem látható bal oldali járdarészen lévõ nagy fehér dobozban matató "értelmes" tekintetû szagember követte el a szerelést és (szerény sejtésünk szerint) a parkolást is. Na most nem elég hogy a kedves illetõ az autósok és gyalogosok közlekedését kellõ mértékben befolyásolta, (érthetõ módon) még volt annyira balfék és nemtörõdöm, hogy a villanyrendõr körül elterülõ bokorkomplexumot is erõsen megcsonkította. És az egészben a legnagyobb vicc, hogy mind a bal, mind a jobb oldali parkolórész 1-2 autótól eltekintve TELJESEN üres volt, vagyis a szerelendõ dobozhoz legközelebbi szabad parkolóhely kb 2! méterre volt...

Idevág még két kedvenc mondásom: "Nagy az isten állatkertje, és sajnos alacsony a kerítés." és "Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat!"

Üdvözlettel: Tomassyno

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása