Tékozló Homár

Szálloda igazi csöveseknek

ingyenhotel

2007.01.19. 09:41 | szily | Szólj hozzá!

A megveszekedett sznobok, a legszegényebb internetezõk és a Piramis szövegeit komolyan vevõk kedvéért igazi csõlakó hotel nyílt egy linzi parkban. A csinos weboldallal bíró szálloda koncepciója eleve rokonszenves, mert ingyen van és mindent online lehet intézni.

A lényeg tehát az, hogy a mellékelt naptár segítségével kiválasztunk egy szabad idõpontot a tavasztól õszig tartó idényben (legföljebb három napig maradhatunk), aztán mailben jön egy kód, ezzel lehet bejutni a csövünkbe. A szobák, mint a képeken is látható, klasszikus cement? vízvezetékcsövek, elõl-hátul lezárva, belül egy passzentos méretû franciaággyal megbolondítva.

Kis kiegészítés: az ingyenességet úgy kell érteni, hogy nincs ára a szobának, hanem mindenki annyit fizet, amennyit jónak lát.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása