Tékozló Homár

Az ember, aki nem fizethetett többet a UPC-nek

2007.01.25. 13:47 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homárt általában lehúzós történetekkel találják meg a kedves ügyfelek, de néha becsúszik egy-egy sztori, amikor a fogyasztó arra panaszkodik, hogy nem fizethetett többet egy cégnek. A cég László esetében a UPC, akik nem hagyták, hogy az akciós Light csomag kipróbálása után rögvest nagyobb sávszélességre váltson, magasabb havidíjért:

Biztosan ti is láttátok a UPC legújabb akcióit, miszerint most nagyon kedvezményesen lehet valaki internet, illetve telefon elõfizetõ. Ezzel a lehetõséggel éltünk mi is. Chello Light és UPC telefon elõfizetést rendeltünk. A bekötés után egy-két nappal tapasztaltuk, hogy eggyel gyorsabb, nagyobb csomag jobb lenne. (Elõtte soha nem volt internet elõfizetésünk, tehát tapasztalatlanok vagyunk sebesség terén.) Akármennyire is hihetetlen, de a UPC nem engedi meg, hogy nagyobb csomagra váltsak, ezáltal többet fizessek havonta, illetve akár egy évvel tovább kötelezzem el magam hozzájuk.

Vagyis ez ebben a formában részben igaz, ugyanis elõtte felhívtam a telefonos ügyfélszolgálatot, ahol rákérdeztem, hogy ez lehetséges-e. Akkor az ügyfélszolgálatos hölgy készségesen közölte, hogy ennek semmi akadálya, csak még ebben az akcióban kérjem a módosítást. Ezek után pár nap múlva ezt megtettük. Legnagyobb megdöbbenésünkre ekkor már azt mondták, hogy ilyenre nincs mód. Ettõl a ponttól egy hosszabb levelezést kezdtem meg a UPC-vel, amiben próbáltam megérteni az érveiket, hogy miért nem akarnak havonta nagyobb bevételt illetve elégedett ügyfelet, de ez zsákutcába futott.

Szerintük abban a furcsa helyzetben vagyok, hogy a felfelé módosításhoz még túl „fiatal" meglévõ ügyfél vagyok, ahhoz viszont már túl „régi" –egy-két nap után– hogy változtassak. Elképesztõ. Több könyörgésem után sikerült meghallgatnom a beszélgetést, ahol ismét meggyõzõdtem arról, hogy a UPC igenis felajánlotta a módosítás lehetõségét. Erre a vezetõ válasza az volt, hogy igen valóban elhangzik, de õk NEM ARRA GONDOLTAK! Hihetetlen.

Itt mondok köszönetet magamnak, amiért csak egyetlen egy évet írtam alá és ennek leteltekor ADSL-re válthatok. (Az most már úgyis sokkal gyorsabb és kedvezõbb...)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása