Tékozló Homár

Minek annyi karton?

Profi/Corn Flakes

2007.01.26. 14:33 | jackyll | Szólj hozzá!

Hát ez inkább környezet-, semmint fogyasztóvédelem, de egyebassza, meg azért fájdalmasan néznek ki a fotók, amiket S.M. lõtt:

Talán lerágott csont már a téma, de engem újból és újból meg tud döbbenteni, amikor egy szép nagy dobozban eladnak nekünk valami apró árucikket. Legutóbb a Profi kukoricapehellyel jártam így.

Valószínûleg az összes doboz ekkora, mert vmi pszeudoipari sztenderdhez igazítja mindenki a termékét. Ha logikusan feleakkora lenne, akkor elég hülyén nézne ki egy radikálisan alacsonyabb doboz a többi között.

Ennél már csak egy büntetõbb csomagolás van, a pengeéles mûanyagdoboz, amit csak lángvágóval lehet lebontani a számítástechnikai eszközökrõl/kábelekrõl és még akkor is sérülhet az ember.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása