Tékozló Homár

Véletlenszerûen abúzál az Intrum

2007.01.26. 01:19 | jackyll | Szólj hozzá!

Sok ügyfél ugye sok Homár-posztot eredményez, az Intrumnak pedig jól megszaladt, amióta a UPC és a Centrum alá síkosítanak. Levélírónk szerint olyannira, hogy már azzal sincsenek képben, kinek a titkosított mobilszámát vegzálják karácsonykor:

 

Az Intrum Justitia témához kapcsolódna kis történetem. Nekem éppen van egy ügyem náluk, mert bizonyos házszám elõtt, bizonyos utcában többször parkoltam. Kár hogy ilyen házszám nincs. No mindegy. Ezt már nyáron meg is írtam nekik, egész decemberig nem is reagáltak. December 21-én, szerdán felhívtak a mobilomon és hagytak egy üzenetet, hogy kit keressek, milyen ügyiratszám alatt, a fizetés miatt. Gondoltam, kiderült valami, visszahívtam õket.

 

Azt kérdezi a hölgyike, hogy akkor hogyan rendezem a tartozást, mert megígértem. Mondom neki, hogy én nem ígértem semmit, viszont nagyon várok egy levelet tõlük, amiben tisztázzák, hogy hol nem parkoltam. Azt mondta utána néz és visszahív.

 

Késõbb egy másik hölgy hív és azt mondja, hogy "most hogy is volt, hogy a kocsim egy telephelyen állt az adott idõszakban". Válaszoltam neki, hogy a kocsim semmilyen telephelyen nem állt, szerintem rossz embert hívott. Szerinte viszont az én rendszámom alatt ilyen esetleírás szerepel, mondja.

Megkérdeztem, hogy látja-e a levelet amit írtam augusztusban, mert abból kiderül semmilyen telephely story nincs. Válasz: Semmilyen levél nincs a rendszerben rögzítve. Itt már javasoltam neki, hogy akkor ideje lenne körbe nézni a házuk táján, mert nem elég, hogy rabolják az idõm, karácsony elõtt paráztatnak, de még fogalmuk sincs semmirõl, hiszen ajánlva küldtem a levelet, ami nem jött vissza.

Speciel az nem is jutott eszembe honnan van meg a számom neki, pláne mert titkosított. Nem értem, mi volt a céljuk, de hogy rumli van náluk, az tuti. Meg cirkuszozás, meg hupákolás:-)

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása