Tékozló Homár

Fika az IKEÁ-ban

MINDE/norvég csokibanán

2007.02.06. 00:15 | szily | Szólj hozzá!
Úgy emlékszem, a Homár lelkes Schokobanen-rajongó, ezért mellékelem a norvég változatot erre a nyammognivalóra. Bergenben gyártja a MINDE csokigyár. Az ára potom 20 korona volt. (600Ft) Kívül vékony étcsoki, belül puha banáníz. Olyan, mint a pillecukor (marshmallows). Nagyon kevés van a zacskóban.

A második képet az osloi IKEA-ban csináltuk, a kávézóban. Nem annyira vicces, de talán érdekes nyelvi izé. ( egyszerû fordításban: "fika... svédül van, azt jelenti találkozni egy kávé mellett") Üdv Miss Poppie

Drága Miss Poppie,

Azt képzelje, a Homár a születésnapjára megkapta a húgától a Königliche csokibanán megapackot a maga lenyûgözõ fizikai valójában! Sorsfordító élmény kézben tartani több mint 2 kilót az Anyagból.

Norvégia, úgyis mint rák- és horgászparadicsom, távoli rajongóiként egyetértõ cuppogást küldünk a jeges sziklák közé. Ja és Svédországban végig éreztük, furcsa emberek laknak erre, fõleg amikor a Bornholm-sziget lakóit kifigurázó vicceket mondtak.

A Skandinavofil Homár

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása