Tékozló Homár

Minden kaját befest a CBA és a Spar

2007.02.15. 10:23 | jackyll | Szólj hozzá!

Kiderült, hogy nem csak a nedves parizerre nyomtatja a reklámot a CBA, hanem mindenre, ami logós zsacskóba kerül. Viszont már a második generációnál tart a festék, ami pl kézrõl le sem jön, ahogy Annamari észlelte:

Gyanítom sokan tapasztalták már, hogy pl. a Spar-ban vagy a CBA-ban elvehetõ zacskók - amibe a nép pl. a pékárut vagy a gyümölcsöt teszi - festettek, és fognak. Vagyis ha hozzájuk érsz, festékes lesz a kezed, ruhád, akármid. A Spar-ban viszont a minap a belepakolt kifli lett zöld. Elõször azt hittem, penészes a pékáru, csak hát túl élénk volt a színe. Akkor jöttem rá, hogy a zacskó fogta meg! Na de belülrõl? Majd a gyomrom fordult ki, már bocs... Azon viszont nagyon kiakadtam, hogy a CBA-s zacsiról ma reggel a kezemre ragadt festék darabkákat alapos kézmosással sem tudtam teljesen eltávolítani.

A kézmosás utáni kontaktlencse behelyezésemkor csak véletlenül vettem észre, hogy a kezemrõl le nem jött festék a ma reggel újonnan felnyitott teli üveg kontaktlencse folyadékra vándorolt át. Ha nem piszkálom le onnan, akkor pillanatok alatt befertõzi az egész üveget, és aztán meg nem gondolkodhatnék, mitõl is kaptam kötõhártya gyulladást. Vicces, hogy 14 éve van kontaktlencsém, soha semmi problémám nem volt, de ma reggel a CBA majdnem hozzásegített egy jó kis szembetegséghez. Hozzáteszem, hogy az egész kontaktlencse cuccot két napja vettem 30 ezerért, ami szembetegség esetén kidobott pénz. Arról már nem is beszélve, hogy ha valaki véletlenül kisgyereknek adja az ilyen zacskófestékkel megfogott ételeket... Hát ez van.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása