Tékozló Homár

Torkos csütörtök vendéglátóiparilag

2007.03.09. 11:32 | jackyll | 1 komment
A blog.hu vendéglátóipari kritikusa kisebb gyûjtést eszközölt a Torkos Csütörtök néven elhíresült megmozdulásról. Az összekopizott anyagokból kiderül, hogy Magyarországon azért szar a választék, mert harmatgyenge a felhozatal alapanyagokból, illetve akkora barbárok fõznek a konyhákon, akik még hagymát sem tudnak szeletelni, valamint kiderül az is, hogy Ujhelyi István szerint ez az akció eleve nem az étkezésrõl szólt. Pozitívumként az alacsony hõmérsékleten kezelt húsok, illetve a házias ízek térnyerése említõdik meg.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2008.01.07. 17:08:34

Torkos csütörtök?
ugyanmár
torkosborz inkább
süti beállítások módosítása