Tékozló Homár

A mutánsok már a sütõben vannak

tyúk/nyolcasikrek

2007.03.13. 11:46 | szily | Szólj hozzá!

Talán inkább kedvenc orvosi és genetikai blogunkon, a medIQ-n lenne a helye ennek a posztnak. Lola ugyanis a képen látható parajelenséget ette ki abból a konyhai eszközbõl, amit mi a büdös életben nem hallottunk szendósütõnek nevezni, így már eleve boldogok vagyunk a kifejezéssel. 5 percig gondolkodtunk azon, hogy ez milyen japán cucc lehet. Na mindegy, genetikus vagy brojleres olvasóink írják már meg, tényleg olyan ritkaság-e az ilyesmi, ahogy érezzük. Bejelentõ levél alant:

Ha nem magam láttam volna tegnap a szendósütõmben, el sem hiszem. A GMO-kukoricát egyelõre megúsztuk, de vajon ezeket a csóri csirkéket mivel etetik?! És mekkora volt erre az esély? Ezentúl asszem lottózni fogok:)

Üdv, Lollli

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása