Tékozló Homár

Rogánföldrõl jelentjük – A világ leglustább okmányirodája a belvárosi

V. kerület/nemzeti liberális határidõk

2007.04.10. 10:47 | szily | Szólj hozzá!

Minden Homárnak maga felé hajlik a pálcalába, de most tényleg úgy érzem, hogy az V. kerületi okmányiroda magyar rekordot állított fel pofátlan lustaságban. Történt, hogy Homárné április hatodikán beballagott, hogy kiváltsa a parkolási engedélyt a nemrég a Belvárosba költözött rákcsalád kocsijára.

Mire közölték vele, hogy aznap csak elõre bejelentkezetteket tudják fogadni, úgyhogy jelentkezzen be a következõ idõpontra. Ami – azóta is felállnak a szõrszerû kitinképletek a hátpáncélomon – április 16-án van. Addig nyilván lezajlik a vállalati recskabajnokság. A parkolási engedély nélkül az élet köztudottan siralomvölgy, aminek a nehézségeit nem is kell részletezni egy Homár-olvasónak. Ráadásul rohadt drága, mert vagy keringeni kell folyamatosan, vagy fizetni, mint a katonatiszt. El sem merem képzelni, mit mûvelhetnek a svájci munkamoráltól sújtott okmányirodai dolgozók a köztes idõben. Aki bennfentes, és tudja, kérem írja meg!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása