Tékozló Homár

Tudom mit szopol idén nyáron

Pöttyös jégkrém

2007.04.11. 08:02 | jackyll | Szólj hozzá!
Még alig olvadt a szerkesztõség arcára a Túró bonbon, máris itt a következõ fejlesztés a Pöttyös-laborból. Néhány hete már szivárog a boltok felé a Pöttyös jégkrém, ami külsõre nagyjából ugyanúgy néz ki, mint egy mezei rudi, csak nagyobb, hidegebb és krémesebb.

Az óriás ruditól csak a mélyhûtõben tárolás illetve a Nestlé logó különbözteti meg, minthogy náluk készül. Beparázni ettõl függetlenül nem kell, a receptet nem õk adják. Az íze ezért eléggé hasonlít a mezei rudiéhoz, csak nagyságrendekkel habosabb, még az orosz Cyroknál is krémesebb, illetve több benne a citrom. A beetetés szakaszában natúr ízben lesz kapható, de már készülnek a különbözõ mutációk.

A csokis bevonó csak kicsit lett tejesebb, mint a klasszik változatban, a csomagolás viszont nem változott, semmi pálca vagy ilyesmi. Talán ez a legnagyobb hibája a jégrudinak, hiszen amikor nem 3 másodperc alatt tolta be a Homár, bizony a felénél összeroppant és kezelhetetlenné vált, mivel leginkább a vékony csokiréteg tartja össze.

A jégrudi a maga 26 grammjával amúgy a legkisebb jégkrém, amit valaha ettünk. Lehet, hogy ez csak a mértéktelen Homárt ingerli, hogy rögtön kettõt vegyen, de a konzumerhergelési szándék sem zárható ki teljesen. Velveteseknek nem ajánljuk, hiszen hidrogénezett növényi zsír van benne, mint a sima rudiban.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása