Tékozló Homár

Választható magasvasút

2007.04.24. 10:34 | homár sebibaba | 1 komment
A "kerékpáros komputer" hasznos dolog, nekünk is van egy mûködésképtelen, de csicsás példányunk, amit az alkalmi tolvajok szopatása érdekében mindig a kormányon hagyunk. No, az úgy volt, hogy a szupercsilivili szerkezetet egy baljós hajnalban kipróbáltuk a Hegyalja úton, oszt a lejtõ végén következõ éles kanyarban õszintén megbántuk összes surmóságunkat, beleértve azt is, hogy a hátsó fékpofákat basztunk kicserélni. A történetre egyszer még visszatérünk. Marci nevû olvasónk is szuiszájd sportember, õ a Bimbó utca kátyui fölött suhanva keresi a halálközeli élményeket. Nemrég beszerzett egy jobb sebességmérõt, amelynek a használati utasításából hosszas felolvasást tartott, vihogásra késztetve fontolva mosolygó lényünket.

Elõfordulhat (horribile diktu), hogy a kínaiak nem tudnak magyarul (nézzünk szembe a rettenetes tényekkel: és nem is fognak megtanulni), de ezerrel jobb kerékpáros kütyüket készítenek, mint mi. Megbízható forrásaink szerint profitmaximalizáló céllal a Magyar Értelmezõ Szótárt is Kínában fogják kiadni, szal óvatosan a rötyögéssel, nemsokára újratanulhatjuk a magyart. Részletek alant.

És így tovább.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása