Tékozló Homár

Inkább mégse jöjjön szállodánkba 2.

2007.04.26. 11:32 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár azokat a szállodákat csípi, ahol a vendég ráfizetéssel ugyan, de izgalmas kalandtúrába keveredhet, a másik kedvenc meg az annyira exkluzív, hogy már vendégeket sem fogad. Darazsa az utóbbi fajtával találkozott, hiába foglalta le szobáikat 3 hónappal elõre, a panzió egyszercsak visszaszólt, hogy köszi, de inkább mégse:

Régóta olvasom a történeteidet, most nekem is van valami. Könnyed, gyors és egyszerû, és mégis jobb mint a miskolctapolcai Pallasz: Családi ünnepre foglaltunk szállást Zalakaroson, a Friskó panzióban februárban(!) a pünkösdi hosszú hétvégére. 1 hónappal a pünkösdi hétvége elõtt felhívtak bennünket, hogy mivel a hosszú hétvégére az egész panziót kiadták, ezért a szállásfoglalásunkat törölték. Csak így, törölték. Nem úgy hogy tetszenének egy héttel elõbb vagy utóbb jönni, vagy megbeszéltem, a szomszéd panzióval, hogy menjünk oda ugyanannyiért, és kérik értsük meg, az egész panzió kiadása az mégis több mint 8 vendégéjszaka.
A rossz hírt bejelentõ alkalmazott végül megértette, hogy azért ez így egy kicsit erõs, de a fõnökasszony, akinek ítéletét csak közvetítõn keresztül tudhattam meg, közölte hogy 1 hónappal korábbi lemondásért nem jár semmilyen kompenzáció. Azt persze nem tette hozzá, hogy a 3 napos hétvége elõtt 1 hónappal már igen nehéz lesz hasonló szállást találni… Végül sikerült kiharcolnom 6 db publikus telefonszámot, hol kereshetek magunknak szállást.

Hááát, mit tegyek hozzá? A stílus maga az ember…

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása