Tékozló Homár

Befizethetetlen büntetés az új centrumos trükk?

2007.05.10. 12:58 | jackyll | Szólj hozzá!

Szegény Homár alig tudja követni a Centrum kft. módszereit, legutóbb ugye az elõre kitett mikuláscsomagról számoltunk be. Tibor azonban olyat látott, amit még nem hallottunk, vagyishogy az ellenõr eltünteti a csomagot, miután lefotózta a megbírságolt autót, így maximalizálva a bevételeket:

Érdekes büntetési módszerrre lettem figyelmes ma, 2007.05.10-én. A Márvány u. 17. elõtt parkoló kisbusz (áruszállítás) körül egy parkolóellenõr forgolódott, és igen serényen fényképezte az autót. Majd elhelyezett rajta egy büntetõcédulát, és ismét lefényképezte az autót (12.19-kor ha esetleg ez segít a PDT felirattal ellátott autó vezetõjének). Ezekután körbenézett, elvette a büntetési csomagot a szélvédõrõl, zsebre tette, és sietve elment. A söför kb. 3 percre rá megérkezett és elhajtott.

Kiváncsi vagyok milyen gyakran használják ezt a módszert a parkolóellénõrök? Talán ez az újabb szokásuk hogy még többet kaszálhassanak?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása