Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Pünkösdi Homár – Perverz krucifikszek a Balatonon

2007.05.29. 12:20 | szily | 1 komment

Úgy tűnik, a perverzitások napja van ma. Sunny megjött a Balcsiról, ahol vallásosközeli élménye volt. Nekünk Jelenits István atya volt a magyartanárunk, úgyhogy nem is merünk semmit hozzátenni, levél a hajtás után.

tegnap, hétfôn, pont pünkösd napján (különös fintora lehet ez a sorsnak), ezt a képet egy egyszerû, hétköznapi, balatonfüredi butikban fotóztam, ahol fürdôruhák, napszemüvegek és más, a nyaraláshoz szükséges kiagészíôk mellett ilyen finomságokat is lehetett kapni. a jóízlésû tulajdonos, eladó vagy dekoratôr összehozott egy igen mellbevágó polcot, szado-mazo hölgyekkel az elôtérbe állított keresztekkel. talán azt az üzenetet szerette volna ezzel közvetíteni a betérô gyanútlan vásárlóknak, hogy Jézus valójában mazochista volt, és élvezte a kereszten való függést. mondjuk a Brian életében dalra fakadt a messiás.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása