Tékozló Homár

Re: Internet nélkül hagyták fél Budaörsöt

2007.06.06. 09:50 | jackyll | Szólj hozzá!
Ha minden igaz, lassan megoldódni látszik az Eurocable-Fibernet és a UPC területi harca. A teljes igazságot biztos nem tudjuk meg, mindenesetre itt az Index összefoglalója, itt az Eurocable verziója, ami szerint a UPC fél éve tudott a váltásról, előfizetőiket mégsem figyelmeztették, és itt a UPC verziója, ami szerint az "EuroCable Kft. új tulajdonosa váratlan, egyoldalú és idő előtti lépéssel megszakította szolgáltatásaink elérhetőségét". Alant pedig egy előfizető, akinél még tegnap sem volt net:
mivel a 11.kerületben van az irodánk, egy hete szívunk az internet és telefonszolgáltatás megszünése miatt. az Internet nélkül hagyták fél Budaőrsöt című írás több hülyeséget is tartalmaz. pl. az eurocable kft. hogy eshet fizetési késedelembe, mikor a upc bérelte tőlük a kábeleket, tehát eurokábel számlázott upcnek, és nem fordítva. én a hírközlési felügyelettől kértem még első nap jogorvoslatot, mivel a upc-s ügyfélszolgálat simán lerázott, mondván, hogy hívjam eurokábeléket. mivel én upcvel vagyok szerződéses jogviszonyban, nem értem milyen alapon cseszegethetem az eurocabelt?

szóval simán felnyomtam őket a felügyeletnél, akiktől 3 napon belül azt a választ kaptam, hogy a hűségnyilatkozat ellenére mondjam fel a szerződést, és a fennmaradó időszakra ( éves szerződésből maradt hónapokra) kérhetem kötbérként a havi előfizetési díjakat. az összes többi mesét upc terjeszti, sajnáltatja magát úton útfélen azért, mert a csúnya eurokábel kibabrált vele, holott az igazság az, hogy lejárt a szerződésük, és nem tudtak megegyezni az új szerződés feltételeiben. egy szerződés lejárta előtt illik a meghosszabbításról, vagy az egyéb lehetőségekről elgondolkodni, na és értesíteni az ügyfeleket.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása