Tékozló Homár

Sugárpisztolyt 1500 háztartásba!

2007.06.08. 00:35 | jackyll | komment
A Homár nem egy tőzsgyökeres steampunk-fetisiszta, de mostantól beveszi a nyálcsorgatópanteonba a háztartási gépek és a szexuális iPod-kiegészítők közé a gőzgépoid sugárpisztolyokat is. A felelősöket Új-Zélandon kell keresni, egész pontosan a Gyűrük urát rajzoló Weta-bagázs miatt nedvesedik újra a billentyűzetünk. Az egyik megfestette, a másik lemodellezte, a harmadik kiöntötte fémből-üvegből, sőt még hangulatos reklámot is kaptak (alant).


Ráadásul voltak annyira jófejek és a három modellből (úgyismint a F.M.O.M. Industries Wave Disrupter Gun, a Goliathon 83 Infinity Beam Projector és a Manmelter 3600ZX Sub-Atomic Disintegrator Pistol a képeken sorba) nem egyet-egyet, hanem rögtön 500 darabot gyártottak saját kis kezükkel, hátha kell még vkinek rajtuk kívül is.

Mondjuk 690 dollárért (~130khuf) előbb Playstation 3-at vesz az ember, de mivel azzal úgyis érdemes várni, hiszen hamarosan lefele kezd kúszni az ára, ezek meg csak drágábbak lesznek eBayen, a Homár a sugárpisztolyt javasolja féléves lekötésre. Hozzávaló steampunk motor és napszemüveg vagánykodni, illetve bónusz monitor és billentyűzet.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása